ОДЛАГАЊЕ ПРОГРАМА
Галерије Матице српске

 

У складу са препорукама Владе Републике Србије и мерама које за циљ имају превенцију ширења корона вируса (COVID-19), Галерија Матице српске од 13. марта 2020. године одлаже до даљњег реализацију свих организованих програма за публику: предавања, групне посете, стручна и тематска вођења, креативне радионице за децу и концертe.

О наставку програма бићете благовремено обавештени.

За сада Галерија Матице српске ће бити редовно отворена за индивидуалне посете.

Пратите нас и на друштвеним мрежама јер ћемо се потрудити да вам причама о Галеријској колекцији понудимо мали уметнички ужитак (www.facebook.com/galerijamaticesrpske/). 
Такође, подсећамо да је колекцију Галерије могуће погледати и путем виртуелне туре (www.galerijamaticesrpske.rs/virtuelna-poseta.html).  

***

U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i merama koje za cilj imaju prevenciju širenja korona virusa (COVID-19), Galerija Matice srpske od 13. marta 2020. godine odlaže do daljnjeg realizaciju svih organizovanih programa za publiku: predavanja, grupne posete, stručna i tematska vođenja, kreativne radionice za decu i koncerti.

O nastavku programa bićete blagovremeno obavešteni.

Za sada Galerija Matice srpske će biti redovno otvorena za individualne posete.

Pratite nas i na društvenim mrežama jer ćemo se potruditi da vam pričama o Galerijskoj kolekciji ponudimo mali umetnički užitak (www.facebook.com/galerijamaticesrpske/). Takođe, podsećamo da je kolekciju Galerije moguće pogledati i putem virtuelne ture (www.galerijamaticesrpske.rs/virtuelna-poseta.html)

 

Информације

Стална поставка

Музејска продавница

Актуелно